Häädemeeste tunnustab külaseltsi eestvedajat

Pärnu Postimees
Copy
Häädemeeste valla vapimärgi pälvib Kabli külaseltsi juht Maret Salak.
Häädemeeste valla vapimärgi pälvib Kabli külaseltsi juht Maret Salak. Foto: Mailiis Ollino

Häädemeeste vald tunnustab vapimärgiga Kabli külaseltsi juhti Maret Salakut.

Kümme aastat Kabli külaseltsi juhatuse liige olnud Salaku puhul toob vald esile tema roll seltsimaja renoveerimisel. Salak pidas seltsimaja ümberehitamise ajal läbirääkimisi vallavanema, ehitajate, elektrikute ja kunstnikegagi – ta oli tõeline ehituse projektijuht. Sel perioodil leidus väga vähe päevi, kui Salak ja teisedki külaseltsi liikmed seltsimaja juures ei toimetanud.

Häädemeeste valla hariduspreemia pälvib tänavu Tahkuranna lasteaed-algkool programmi „Liider Minus Endas” algatamise ja arendamise eest nii koolis kui lasteaias.

Valla kultuuripreemia saab Häädemeeste seltsimaja juhataja ja noorsootöötaja Aigi Treumuth, kes on suutnud hoida elus pikaaegseid traditsioone, luues samal ajal juurde uusi ja huvitavaid sündmusi. Ta on kaasanud noori nii osalema kogukonna sündmustel kui panustama nende ettevalmistusse ja korraldusse. Samuti on Treumuth edukalt vedanud vallas toimuvaid festivale.

Häädemeeste valla parima meessportlase tiitel kuulub noorele suusatajale Hendrik Petersonile ja tänavune parim naissportlane on sõudja Kelli Järvoja. Parima treeneri tunnustuse pälvib kergejõustikutreener Egert Miljan.

Tunnustus antakse vallavalitsuse teatel üle esimesel võimalusel, kui koroonaviirusest tingitud piirangud on leevenenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles