Andekas laps võib taas stipendiumi taotleda

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zonta klubi märk.
Zonta klubi märk. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Zonta Pärnu klubi kutsub taas esitama taotlusi stipendiumikonkursile „Andekas laps“. Stipendiumi eesmärk on luua vähekindlustatud noortele võimalusi enesetäiendamiseks ja oma annete realiseerimiseks.

Stipendiumid on eelkõige mõeldud lastele ja noortele, kelle huviharidusega tegelemine on raskendatud või võib osutuda võimatuks pere majandusliku olukorra tõttu. Stipendiumidele saavad kandideerida kõik Pärnu ja Pärnumaa üldhariduskoolide õpilased. Stipendiumi taotlemiseks tuleb täita ankeet-iseloomustus, lisada soovituskiri ning põhjendus või pere majandusliku olukorra kirjeldus.

Stipendiumi taotluse võib esitada laps ise, lapsevanem, üldhariduskooli esindaja (klassijuhataja, huvijuht, õppealajuhataja, ringiõpetaja jne), huvikooli, huviringi, huviklubi juhendaja, puuetega inimeste organisatsiooni või mõne teise organisatsiooni esindaja. Dokumendid leiab Zonta Pärnu klubi veebilehelt.

Taotluste esitamise tähtaeg on 20. veebruar.

Zonta Pärnu klubi annab igal aasta välja „Andekas laps" stipendiume. 2006. aastal pälvis stipendiumi 14 noort kokku 28 000 krooni ulatuses, 2007. aastal 15 noort 38 000 krooni ulatuses. 2008. aastal pälvis stipendiumi 12 noort, kokku anti välja 43 000 krooni, 2009. aastal 10 noort 25 500 krooni ulatuses ning 2010. aastal 11 noort 20 000 krooni ulatuses, 2011. aastal 7 last summas 1550 eurot.

Stipendiumide väljaandmiseks kogub Zonta Pärnu klubi vahendeid heategevusprojektidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles