Kas nägite? Aidake leida liiklusõnnetuses osalenud rattur

Pärnu Postimees
Copy
Pärnus Aisa tänaval põrkasid omavahel kokku kaks jalgratturit.
Pärnus Aisa tänaval põrkasid omavahel kokku kaks jalgratturit. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna kella 13.50 paiku juhtus Pärnus Aisa tänaval liiklusõnnetus, kui omavahel põrkasid kokku kaks jalgratturit. Õnnetuse järel sai viga 62aastane naine, kelle meedikud haiglasse toimetasid.

Teine rattur vigastada ei saanud ja lahkus enne politseipatrulli tulekut avariipaigalt. Liiklusõnnetuse täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks palub politsei kõigil, kes täna pealelõunal seda õnnetust pealt nägid, ühendust võtta politseiga. Samuti oodatakse, et politseiga võtaks ühendust õnnetuses osalenud jalgrattal liikunud naine ise. Infot oodatakse Pärnu avariipolitseinike telefonil 509 9531 või meiliaadressil toomas.viltok@politsei.ee.

Pärnu patrulltalituse avariipolitseinik Toomas Viltok tuletab meelde, et kui liiklusõnnetuses on inimesed viga saanud, tuleb sellest viivitamata hädaabinumbril teada anda.

“Liiklusõnnetuse juhtudes kaotavad paljud pea ja käituvad intuitsiooni järgi. Siinkohal soovitan aga jätta meelde üks ja kõige olulisim seadusest tulenev tõde: kui liiklusõnnetuses on inimesed viga saanud, tuleb esmajoones sellest teavitada häirekeskust ja edasi tegutseda vaid sealt saadud korralduste kohaselt,” märkis avariipolitseinik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles