Jõelt virutati paat ja kontorist instrumendid

Pärnu Postimees
Copy
Eestimaalased teevad hoogsalt väikelaevajuhi lube.
Eestimaalased teevad hoogsalt väikelaevajuhi lube. Foto: Jmk Marine

Eile anti politseile teada kolmest vargusest või omastamisest Pärnu linnas. Muu hulgas pandi pihta hinnaline veesõiduk.

Viimase kahe päeva jooksul varastati Paikuse alevis paadisilla külge lukustatud mootorpaat. Esialgsel hinnangul on paadiomanikule tekitatud kahju ligi 4000 eurot.

Samuti anti korrakaitsjaile teada, et murti sisse Suur-Jõe tänaval asuvasse ettevõtte kontorisse, kust varastati elektrilisi tööriistu ja sularaha. Varaline lõplik kahju selgub edasise uurimise käigus.

Mõlema juhtumi asjus alustati kriminaaluurimist varguse paragrahvi alusel. Teo eest võib oodata rahaline karistus või kuni kolmeaastane vangistus.

Peale selle tegi politseisse avalduse 57aastane mees, kes nädalavahetusel kaotas Tallinna maantee ja Jaani tänava vahelisel teelõigul ära mustade kaantega mobiiltelefoni Samsung. Kaante vahel olid isikutunnistus ja pangakaart. Telefoni kadumist märganud mees suundus seda otsima, ent ei leidnud enam enda asju tee pealt.

Esialgsel hinnangul tekitati ligemale 250 eurot varalist kahju.

Juhtumi uurimiseks alustati kriminaalmenetlust seadusepügala alusel, mis käsitleb omastamist. Karistusseadustiku järgi ootab teo eest kas rahaline karistus või aastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles