Pärnumaa malevas kõlas tunnustusaplaus

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Pärnumaa aasta naiskodukaitsja Marje Arumäe ja aasta kaitseliitlane Henry Olde ­Kaitseliidu Pärnumaa maleva 103. aastapäeval.
Pärnumaa aasta naiskodukaitsja Marje Arumäe ja aasta kaitseliitlane Henry Olde ­Kaitseliidu Pärnumaa maleva 103. aastapäeval. Foto: Karmen Vesselov

Tunnustusaplaus kõlas Kaitse­liidu (KL) Pärnumaa maleva 103. aastapäeva tähistamisel kohustuste täitmisel silma paistnud kaitseliitlastele, naiskodukaitsjatele, kodutütardele, noorkotkastele ja nende juhtidele. Teenetemedalid, hinnalised kingitused, tänukirjad andis kaitseliitlastele üle KLi Pärnumaa ­maleva ja Lääne maakaitseringkonna pealik kolonelleitnant Tõnu Miil.

Miil oli selleks ajaks pidanud avakõne keerulisest olukorrast nii geopoliitilises kui koroonapandeemia kontekstis, rõhutanud kaitseliitlaste tähtsust ­kodu kaitsmisel, lõpetades maleva uue koduga Eametsas ja Pika­ tänava ajaloolise maja ­kasutamisega. Käesurumise eel esines KLi Pärnumaa maleva Saxon, üleriigiliselt 2019. aasta puhkpilliorkestriks tituleeritud kollektiiv, tõestades, kui mitmekülgne on mundris muusikute repertuaar.

Pärnumaa aasta tegijad on kaitseliitlane Henry Olde ja naiskodukaitsja Marje Arumäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles