Pärnu saab oma õudusfilmide festivali

Pärnu Postimees
Copy
Pernova õudusfilmide festival toimub koroonaviiruse laialdase leviku tõttu tänavu veebis. Pilt on illustreeriv.
Pernova õudusfilmide festival toimub koroonaviiruse laialdase leviku tõttu tänavu veebis. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Pernova hariduskeskuse huviringi Filmimeistrid eestvedamisel toimub järgmisel nädalal õudusfilmide festival.

Esmaspäevast reedeni kestev Pernova õudusfilmide festival toimub veebiüritusena ja sellel näidatavad filmid on teinud tehnikamaja huviringide õpilased. Veebihääletusel saab eri kategooriate kaupa valida oma lemmikud.

Pernova loodusmaja turundus- ja müügijuhi Karin Puu sõnade kohaselt oli esialgu plaan korraldada festival glamuurse üritusena noortele, nii nagu toimuvad päris festivalid, kuid koroona tõttu tehakse see virtuaalselt.

“Järgmisel aastal võiks sellest kujuneda juba suurem noorte filmifestival,” lausus Puu. “Vaatame, milline on tänavuse minifestivali tagasiside.”

Peale õudusfilmide festivali plaanib Filmimeistrite huviring lükata käima Pärnu noorte televisiooni, mis kajastaks noori huvitavaid teemasid ja tegemisi kogu maakonnas.

Uue kanali esimene materjal laetakse üles Pärnu noorte televisiooni Youtube’i leheküljele 22.–30. novembrini toimuva noorsootöönädala raames.

Tänavuse noorsootöönädala teema on vaimne tervis ja digitaliseerumine. Nii on noortel teletegijatel plaanis alustada kolmapäeval otseülekandega arutelult Pärnu laste ja noorte vaimse tervise keskuse töötajatega vaimse tervise üle. Neljapäeval arutletakse Pärnumaa kutsehariduskeskuse tehnikaõppeosakonna kutseõpetaja Kristjan Leotootsi ja CTF TECH meeskonnaga digiturvalisuse teemal ning reedel saab näha salvestust vestlusest Tartu ülikooli Pärnu kolledži õppejõu Valter Parvega, teemaks õnnelik olemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles