Pärnu saab suveks lennuühenduse Helsingiga (2)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu lennujaama maandumisrada avati pidulikult mullu septembris, teminalihoone peaks saama uue kuue kevadeks.
Pärnu lennujaama maandumisrada avati pidulikult mullu septembris, teminalihoone peaks saama uue kuue kevadeks. Foto: Urmas Luik

Kevadel peaks vast renoveeritud Pärnu lennujaamast avatama rahvusvaheline lennuliin Helsingisse ja õhus ripub lendude käivitamine ka suvepealinna ja Stockholmi vahel.

Rahvusvahelises broneeringusüsteemis Pärnu–Helsingi lennuliini veel pole, kuid kuuldavasti hakkab alates maist Pärnu ja meie põhjanaabrite pealinna vahel lendama NyxAir ja reisid toimuksid kuni augustini neljapäeviti ja pühapäeviti. Väidetavalt jääb ühe suuna pileti hind 60 euro kanti.

Pärnu majutusettevõtete ja võimalike suvepealinna lendajate koostööd koordineeriva Estonia spaahotellide juhi Andrus Aljase sõnutsi on lennundus COVIDi-aegses maailmas väga turbulentne ja kaugele ulatuvaid plaane praegu ei tehta.

“Lende veel süsteemis ei ole, aga töötame, et Helsingi–Pärnu lennuliin läheks hiliskevadel käima,” tunnistas Aljas. Lendude sagedust ega arvatavat pileti hinda ei kippunud ta kinnitama, viidates, et selle paneb paika nõudluse ja pakkumise vahekord.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles