Lennujaama ja kesklinna vahel avatakse bussiliin

Karl Hütt
, reporter
Copy
Buss nr 24 sõidab 5. maist päevadel, mil toimuvad Helsingi lennud. Foto on illustratiivne.
Buss nr 24 sõidab 5. maist päevadel, mil toimuvad Helsingi lennud. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Seoses lennuliinide avamisega Pärnust Helsingisse ja Stockholmi hakkab südalinna ja lennujaama vahel sõitma linnabuss number 24.

Nr 24 buss on käigus 5. maist päevadel, mil toimuvad Helsingi lennud. Buss alustab sõitu Viikingi hotelli juurest neljapäeviti kell 12 ja pühapäeviti kell 12.40 ja peatub järgmiste hotellide ees: Tervis, Wasa, Estonia, Hedon, Rannahotell, Tervise Paradiis, Strand ja hotell Pärnu. Seejärel läbib Bussijaama, Teater-1, Tallinna maantee, Rohu, Härma, Savi ja Lennusalga peatuse ning jõuab lennujaama neljapäeviti kell 12.37 ja pühapäeviti kell 13.17.

Lennujaamast tagasisõitu alustab buss neljapäeviti kell 13.40 ja pühapäeviti kell 14.20, jõudes kesklinna samuti Tallinna maanteed pidi. Pärast Bussijaama peatuse läbimist on järgmine peatus hotell Pärnu ees, seejärel Viiking, Tervis, Wasa, Estonia, Hedon, Rannahotell, Tervise Paradiis ja Strand.

Buss peatub hotellide juures tähistatud bussipeatustes.

25. juunist lisanduvad Stockholmi lennud ja buss hakkab sama marsruuti läbima veel kahel nädalapäeval, alustades Viikingi juurest sõitu laupäeviti kell 16.15 ja teisipäeviti kell 16.55 ning lennujaamast tagasi laupäeviti kell 17.55 ja teisipäeviti kell 18.35. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles