Vanapärnakad rajasid kogukonnale spordiväljaku

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu Kesk tänava rannavõrkpalliväljaku ehitamisel tuli appi Pärnu Sadam, mis andis kasutada traktori ja liiva laialiajamisel panid käed külge vabatahtlikudki.
Pärnu Kesk tänava rannavõrkpalliväljaku ehitamisel tuli appi Pärnu Sadam, mis andis kasutada traktori ja liiva laialiajamisel panid käed külge vabatahtlikudki. Foto: Eero Vabamägi

Vana-Pärnu kogukond võttis kätte ja rajas oma linnaossa korraliku rannavõrkpalli- ja -tenniseväljaku, kus juba loodetavasti täna õhtul saab hakata pallilahinguid pidama.

Vabaühenduse Vana-Pärnu Kogukond eestvedaja Olav Karulini sõnade järgi on kohalik rahvas juba aastaid oodanud, et linnavõim Kesk tänava äärde võrkpalliplatsi ehitaks, aga need mõtted on seni jutuks jäänud.

“Olen Vana-Pärnu kogukonda seitse aastat vedanud ja selle aja jooksul pole mitte midagi juhtunud. Seetõttu otsustasimegi ise härjal sarvist haarata,” lausus Karulin.

Nii võttis kohalik kogukond asja ise käsile: MTÜ kirjutas kohaliku omaalgatuse programmi raames projekti, mille abil saadi ligemale 4000 eurot maksvale ehitustööle rahaline kate. Nõutav kümnendikusuurune omaosaluski sai Karulini jutu järgi pärast somes avaldatud postitust kiiresti kokku ja oma panuse võrguväljaku heaks andis umbes 15 kohalikku. “Suurim annetus oli 500 eurot,” märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles