Loomade varjupaiga rajamist takistanud mured said murtud

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu kodutute loomade varjupaiga asukad kolivad ehituse ajaks naaberkrundile.
Pärnu kodutute loomade varjupaiga asukad kolivad ehituse ajaks naaberkrundile. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa koduta loomadele uue varjupaiga ehitusest on räägitud aastakümneid. Kõik senised katsed seda rajada jooksid ühel või teisel põhjusel liiva. Täna teatas projekti eestvedaja, Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) juht Erik Reinhold, et augustis välja kuulutatud ehitushanke tulemused on teada ja tulevaks suveks kerkib Raba tänavale tänapäevane varjupaik. 

Mulluste plaanide kohaselt pidi hoone valmima tänavu märtsiks. Oodatust märksa kõrgema maksumuse tõttu ehitustööd ei alanud ning seoses projekti kallinemisega taotles POL varjupaiga ehitamiseks riigilt lisaraha.

Erik Reinhold kinnitas, et seekord hange õnnestus ja kvalifitseerus viis osalejat. “Nüüd oleme sealmaal, kus meil on ehitaja ja ehituseks raha,” rõõmustas ta.

Võitjaks osutus OÜ Maatriks-RP ja ASi Antaares ühispakkumine, kus hind jäi veidi alla 900 000 euro. “Maatriks-RP-l on samalaadse objekti rajamise kogemus olemas: nad ehitasid Tallinna kodutute loomade varjupaiga Paljassaares. Oleme lootusrikkad, et leidsime hea ehitaja,” rääkis Reinhold, kel seljataga kohtumine ettevõtte esindajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles