Selgus enamik osavaldade talvistest teedehooldajatest

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Kuude Audru piirkonda veel otsitakse talvist teehooldajat.
Kuude Audru piirkonda veel otsitakse talvist teehooldajat. Foto: Remo Tõnismäe

Tõstamaa ja Paikuse osavald kinnitasid ära eeloleva talve teehooldajad. Audru osavallas leidis vaid osa lumelükkajaist.

Audru osavalla talvine teehoole on jaotatud kümneks osaks. Hooldaja õnnestus leida üksnes neljale piirkonnale.

Soeva, Ahaste ning Aruvälja teede ja kõnniteelumetõrjet hakkab tegema FIE Jaanus Oja, kelle pakutud tunnihind käibemaksuga on 90 eurot.

Ridalepa ja Saari teede lumetõrje eest hoolitseb OÜ Põldeotsa, mille tunnihind on 88,80 eurot.

Kõima, Kabriste, Saulepa, Lindi (kuni Aia teeni) ja Tuuraste teede lumetõrje odavaim pakkumus oli 80,40 eurot tund, hanke võitis FIE Sven Ende.

Kihlepa teede (kuni Tõstamaa maanteeni), Eassalu ja Soomra teede lumetõrjet hakkab tegema OÜ Otsa-Marja 69,90eurose tunnihinna eest.

Kärbu, Põhara, Liiva, Liu, Marksa, Lindi (alates Aiandi teest) teede lumetõrjet ning Audru osavalla kergliiklusteede lume- ja libedatõrjet ei soovinud enda kanda võtta ükski pakkuja.

Eri hankeosade suhtes tehtud pakkumusi oli kokku kaheksa. Pärnu linnavalitsus lükkas tagasi OÜ MKM Infra Papsaare, Audru, Valgeranna ja Lemmetsa teede ja parklate ning Elise, Elu, Põllu ja Käreda tee libedustõrje pakkumuse, sest pakkuja ei vastanud hankija selgitustaotlusele viie tööpäeva jooksul. Sama piirkonna hooldajaks kandideeris ka OÜ Verston, mille esitatud tunnihind oli linnale liiga kõrge.

Samal põhjusel lükati tagasi OÜ Mütsi Talu (Jõõpre teed, kõnnitee ja parklad, Oara ja Malda teede lumetõrje) ja Manitec OÜ (Lavassaare lumetõrje) pakkumus.

Paikuse ja Tõstamaa osavalla hanked olid jaotatud kuueks. Kõigi Paikuse osade (Paikuse, Silla, Vaskrääma, Tammuru; Seljametsa, Põlendmaa; Paikuse kergliiklusteed) võitjaks osutus OÜ MKM Infra, mille pakkumused olid vastavalt 94,80, 82,80 ja 70,80 eurot tund.

Tõstamaa-Tõhela ja Kastna teid ning Tõstamaa kergliiklusteid hakkab talvel hooldama OÜ Manitec. Nende pakutud tunnihind ühes käibemaksuga oli Tõstamaa-Tõhela teede ja Tõstamaa kergliiklusteede hooldamise puhul 115,20 ja Kastna teedel 116,40 eurot.

Seliste-Pootsi teede talihooldajaks valiti Raynmet FIE Rainer Rand, kelle pakutud tunnihind oli 84 eurot.

Pärnu keskuslinnas hooldab teid  2026. aasta juuli lõpuni AS TREV-2 Grupp. Ettevõttega sõlmiti aastaringne teehooldusleping mullu jaanuaris. Hinnaks tuli 5,57 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles