Pärnu linn plaanib tiitlivõistluste medalistidest “metallistid” teha

Pärnu Postimees
Copy
Tiitlivõistlustelt medaleid võitnud sõudjad Allar Raja (vasakul) ja Andrei Jämsä on teistegi spordialadega tutvust teinud. Arhiivifotol löövad sõudelegendid kaasa kontaktivabal MMA- ehk maasvõitluse treeningul.
Tiitlivõistlustelt medaleid võitnud sõudjad Allar Raja (vasakul) ja Andrei Jämsä on teistegi spordialadega tutvust teinud. Arhiivifotol löövad sõudelegendid kaasa kontaktivabal MMA- ehk maasvõitluse treeningul. Foto: Gertrud Alatare

Pärnu linnavalitsus tegi volikogule ettepaneku kinkida teenekatele sõudesportlastele Allar Rajale ja Andrei Jämsäle kaks elamumaa kinnistut, kuhu nad saaksid oma kodu rajada.

Rajale soovitakse kinkida Pärnus 847ruutmeetrine krunt Metalli 4 ja Jämsäle 775ruutmeetrine elamumaa aadressil Metalli 6. Mõlemad kinnistud asuvad Tallinna maantee lähedal, Ehitajate tee ristmikust Tallinna poole jäävate Parmu ja Raua tänava vahelises piirkonnas.

Pärnu linnavalitsus teatas pressiteate vahendusel, et praeguseks on mõlemad sõudjad tippsportlase karjääri lõpetamas. Kuna mõlema mehe tulemused spordis on märkimisväärsed, on linnavalitsuse hinnangul asjakohane neid tunnustada.

Raja ja Jämsä on edukalt esinenud mitmetel rahvusvahelistel võistlustel. Raja on neljal ja Jämsä kolmel korral võitnud Euroopa meistritiitli neljapaadis. Maailmameistrivõistlustel on Raja jõudnud pronksmedalile neljal ja Jämsä kolmel korral. Olümpiamängudelt võitsid Raja ja Jämsä pronksmedali 2016. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles