Lasterikkad pered otsivad taas peresõbralikke toidukohti

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Peresõbralik toidukoht on mugav ja põnev igas vanuses lastega peredele.
Peresõbralik toidukoht on mugav ja põnev igas vanuses lastega peredele. Foto: Eesti Lasterikaste Perede Liit

Eesti lasterikaste perede liit lükkas taas hoo sisse peresõbraliku toitlustusasutuse kampaaniale. Eesmärk on leida üles ja tunnustada restorane ja kohvikuid, kes iga päev pööravad oma töös tähelepanu lastega peredele.

Peresõbralik toidukoht on mugav ja põnev igas vanuses lastega peredele, seal valmistatakse toit tervislikult ja maitsvalt ning serveeritakse isuäratavalt.

“Ootame kandideerima hubaseid kohti, kus on arvestatud laste vajadustega, olgu see lastetooli, mängunurga või tegeluskomplekti olemasolu, aga ka teenindaja külalislahkus ja sõbralik meel pisemate külastajategi küsimustele vastates,” ütles liidu president Aage Õunap. “Märgise väljaandmisega panustame peresõbralikuma ühiskonna kujundamisse, kus märgatakse ja väärtustatakse lastega peresid.”

Peresõbraliku toidukoha märgisele on oodatud kandideerima kõik Eesti restoranid ja kohvikud, kes näevad lastega peresid oma kliendina. Väärilised toidukohad selguvad juuniks.

Toidukohtade kandideerimine on avatud 20. märtsini, rohkem infot leiab peresõbralik.ee.

Märgist antakse tänavu välja kolmandat korda. Mullu pälvisid tiitli 40 toidukohta, neist neli Pärnumaalt: pagaritöökoda Leivakas, Statka Resto, Ammende villa restoran ja Vorstid & Vahvlid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles