Koduotsija Külast leitud Dominik ootab kodu suvest saati

Copy
Dominik on kodu oodanud pea kaheksa kuud.
Dominik on kodu oodanud pea kaheksa kuud. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Dominik on Häädemeeste vallast Papisilla külast leitud kass, kes Pärnu loomade varjupaigas oma uut pesa oodanud juba kaheksa kuud.

Mullu 1. juulil varjupaika jõudnud Dominiku mustavalgekirju kasukas on pehme ja pikakarvaline. Umbes kaheaastase kassihärra koonu üks pool on valge ja teine must, justkui oleks ta äsja pool nina hapukoorekaussi pistnud. Kaarjad vurrud ja uhked vuntsid on samuti valged.

“Härrasmehelik Dominik laseb külastajate silmal puhata kass Mirteli kasuka ilul ja ise jääb tagaplaanile,” rääkis Pärnu loomade varjupaiga administraator Ly Uint ja lisas, et söömisharjumused on koduotsijal lihtsad. “Ta eelistab kvaliteetset kuivtoitu ja maiustest ei ütle samuti ära. Aga eriti huvitub ta viineritest, milles rohkem liha.”

Härrasmehelik Dominik laseb külastajate silmal puhata kass Mirteli kasuka ilul ja ise jääb tagaplaanile.

Ly Uint, Pärnu loomade varjupaiga administraator

 


Dominik on küll tagasihoidlik, ent ta rohelised silmad on tulvil uudishimu. Ta vajab üksnes veidi aega inimesega harjuda ja laseb endale teha üksiku paigi. Rahumeelsete ja mitte pealetükkivate kasside seltskonnas tunneb ta end hästi. Dominik sobib perre, kus lapsed on suureks sirgunud ja kassile antakse aega kohaneda. Kassi tervis on korras ja rõõmuga elaks ta pere seltsis tubases keskkonnas.

Kodupakkuja saab pühenduda kiisu kodustamisele, sest varjupaigas on Dominikule tehtud kõik vajalikud protseduurid.
Kodupakkuja saab pühenduda kiisu kodustamisele, sest varjupaigas on Dominikule tehtud kõik vajalikud protseduurid. Foto: Mailiis Ollino

Dominik on kiibitud, vaktsineeritud, kastreeritud ja saanud parasiiditõrje. Kui soovite Dominikule kodu pakkuda, võtke ühendust meilil parnu@varjupaik.ee või helistage numbril 524 6705.

Tagasi üles