Kuhu minna lastega sööma? Viis Pärnu toidukohta pälvis peresõbraliku märgise

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Teiste seas pälvis tunnustuse Fööniksi restoran.
Teiste seas pälvis tunnustuse Fööniksi restoran. Foto: Urmas Luik

Eesti lasterikaste perede liit valis juba kolmandat aastat järjest peresõbralikke toidukohti. Tänavu püüdis märgist 62 einelat kõikjalt Eestist, pered kiitsid heaks 48 kohta.

Pärnust pälvisid peresõbraliku märgise viis einelat: Fööniksi restoran, pagaritöökoda Leivakas, restoran Strand, Võrgukuur ja Statka Resto.

Igat toidukohta külastas kampaania vältel kaks perekonda, kes hindasid, kui lapse- ja peresõbralik on selle toitlustusasutuse klienditeenindus, menüü, interjöör ja kas lastele on tagatud aja veetmiseks tegevusi ning vanematele mugavad võimalused lapse mähkimiseks. 

Kui möödunud aastal jõudis Eesti kaardi peale 40, siis sel aastal juba 48 peresõbralikku toidukohta. “Väga tore, et saame aasta-aastalt soovitada Eesti peredele üha rohkem toidukohti, kuhu kogu perega sööma minna. Loodame, et nii mõnigi pere leiab siit uued lemmikud,” sõnas lasterikaste perede liidu president Aage Õunap.

Peresõbraliku toitlustusasutuse märgise kampaania eesmärk on tunnustada toidukohti, kes pakuvad lastega peredele meeldejäävaid restoranielamusi, ja julgustada lastega peresid rohkem väljas söömas käima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles