Koduotsija Kas Mirjam leiab kampaania lõpuks oma pere?

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Veel mõne päeva saab loomade varjupaigast musti ja mustvalgeid kasse eurose loovutustasu eest.
Veel mõne päeva saab loomade varjupaigast musti ja mustvalgeid kasse eurose loovutustasu eest. Foto: Pärnu kodutute loomade varjupaik

Heleroheliste silmadega Mirjam on noor kassitüdruk, kes ootab Pärnu loomade varjupaigas hoolivat ja kannatliku meelega peremeest. 

Nooruke musta-valgekirju kassipoeg leiti augusti keskpaigas Audru osavallast Põldeotsa külast, kust ta varjupaika viidi.

Kassile on tehtud kõik vajalikud toimingud: ta sai kiibi, eakohased vaktsiinid ja parasiiditõrje.

Kuna kahe nädala jooksul kassikese omanik välja ei ilmunud, hakati augusti lõpus talle kodu otsima. Kahe kuu jooksul pole kiisu oma õnnepäeva veel näinud, ent varjupaiga töötajad pole lootust kaotanud.

Kassi eristab teistest nurrikutest must täpike roosal ninal, justkui oleks tal seal sünnimärk. Valgete piimavurrude ja sokikestega Mirjamil pole kunagi päris oma kodu olnud, hoolimata sellest oskab ta hästi kasutada liivakasti.

Mirjamis ei ole kurjust, vastupidiselt mõenele teisele kassipojale.

Eve Meos, Pärnu kodutute loomade varjupaik


Tulevases kodus vajab ta uute inimestega harjumiseks aega, et julgust koguda ja inimese paikätt usaldama hakata. "Mirjamis ei ole kurjust, vastupidiselt mõenele teisele kassipojale. Ta vajab lihtsalt pisut aega ja kannatust. Aga küll see julgus peagi tuleb!" kinnitas Pärnu kodutute loomade varjupaiga töötaja Eve Meos ja kiitis, et isuga on kassikesel väga hästi.

Põldeotsa külast leitud kassipoeg ootab varjupaigas kannatlikult oma inimest.
Põldeotsa külast leitud kassipoeg ootab varjupaigas kannatlikult oma inimest. Foto: Pärnu Kodutute Loomade Varjupaik

Varjupaikade MTÜs on musta kassi kuu ja kõik mustad või mustvalge kasukaga kassid loovutatakse tavapärase 35 euro (üle 60aastastele 15 eurot) asemel sümboolse euro eest. Nii saavad kodupakkujad kassiga kingituseks kaasa kõik protseduurid, mis eraisikutelt kassi kodustades tuleb enda kanda võtta.

Varjupaigas on teemakuu kampaania käigus kodu leidnud mustad kassid Sass ja Sepo ning musta-valgekirju Klaus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles