Pärnumaa aasta isaks kandideerib üheksa papsi

Copy
Pärnumaa Aasta isa valitakse tänavu kandidaatide seast, kelle peres kasvab kaks kuni neli last.
Pärnumaa Aasta isa valitakse tänavu kandidaatide seast, kelle peres kasvab kaks kuni neli last. Foto: unsplash.com

Pärnumaa aasta isa konkursi nominente tunnustatakse isadepäeval Pärnu raekojas, kuhu vastuvõtule palututele esinevad Pärnu kunstide maja lapsed ja Kaitseliidu Pärnumaa maleva orkester Saxon.

Tähtajaks laekus konkurssi korraldavale Eesti reservohvitseride kogule (EROK) üheksa esildist.

Konkursi kontaktisik kapten Jaanus Ots selgitas, et kandidaatide esitamise märksõna oli siseturvalisus, suunamaks tähelepanu vähemalt kahe lapsega pereisadele, kes töötavad või tegutsevad siseturvalisuse valdkonnas. EROK vaatas esildised läbi koostööpartneritega Pärnumaa omavalitsuste liidust ja Pärnu linnavalitsusest. Tänavused Pärnumaa aasta isa konkursi nominendid on Kaido Lüll, Margo Lääts, Harri Ots, Kalev Pea, Carmo Tali, Kristo Golov, Janno Põldaru, Sergei Tšekmarjov ja Sven Koovit.

Turvatunde tagamine tänapäeva ühiskonnas on ülimalt oluline ja inimene, kes seda pakub ja on ka tubli isa, seda tahamegi väärtustada.

Jaanus Ots, Eesti reservohvitseride kogu

"Nende peredes kasvab kaks kuni neli last. Nominendid on põhiliselt seotud Kaitseliidu või päästega, aga on ka neid, kes on kodukohas teinud turvatunnet tagavaid tegevusi. Turvatunde tagamine tänapäeva ühiskonnas on ülimalt oluline ja inimene, kes seda pakub ja on ka tubli isa, seda tahamegi väärtustada," rääkis Jaanus Ots.

Mullu korraldati EROKi algatusel Pärnumaa aasta isa konkurssi esimest korda ja kaheksa nominendi hulgast valiti laureaadiks kolme lapse isa, kaitseväelane ja vabatahtlik päästja Rasmus Aaslaid.

Tagasi üles