Video Jäähokitreenerist muusik avaldas oma esimese singli

Karl Hütt
, reporter
Copy
Jäähokitreener ja muusik Riho Rehe.
Jäähokitreener ja muusik Riho Rehe. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu muusik ja jäähokitreener Rivo Rehe, kes on 15 aastat esinenud peamiselt eraüritustel, avaldas oma esimese singli «Torm päikese taga».

Rehe sõnul sai debüütsingli mõte alguse eelmisel suvel, kui ta koos Anne Lohoga muusikaprodutsent Peeter Kaljuste juures lugu salvestas.

Pärast seda jäid nad Kaljustega rääkima ja produtsent pakkus, et Rehe võiks ühele loole sõnad kirjutada. Ta nõustus sellega kohe. «Saatsime selle loo Eesti Laulule, kuid kahjuks poolfinaali ei saanud ja seetõttu avaldasime selle nüüd,» lausus muusik.


Rehe peab oluliseks, et igal laulul oleks sõnum.

Muusik leiab, et debüütsingel on tema karjääris verstapost ja võimalus jagada oma loomingut laiema kuulajaskonnaga. «See on olnud põnev ja väljakutseid pakkuv protsess. Loodan, et kuulajad leiavad muusikast midagi, mis kõnetab neid ja loob emotsioone,» rääkis ta.

Loo muusikaline stiil kannab endas kantrimuusika mõjutusi, tuues popmuusikasse värsket ja omapärast kõlapilti. Sõnad kirjutas Rehe ise ja muusika autor on Karlote Nilssen. Produtseerimise ja miksimise eest vastutas Kaljuste, kes ühtlasi oli taustalaulja.

Rehe järgmine singel ilmub järgmise aasta alguses. Rehe loodab, et saab enda loomingut esitada eri ülesastumistel. Debüütalbumi väljaandmiseni soovib ta jõuda tuleva aasta lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles