Pärnu linnapea valimisliit kaotas volikogus ühe liikme (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Valimisliidu Pärnu Ühendab nimekirjas linnavolikokku valitud Olav Karulin teatas tänasel istungil, et astub fraktsioonist välja. 
Valimisliidu Pärnu Ühendab nimekirjas linnavolikokku valitud Olav Karulin teatas tänasel istungil, et astub fraktsioonist välja. Foto: Urmas Luik

Kohalike omavalitsuste volikogude valimistel valimisliidu Pärnu Ühendab nimekirjas suvepealinna esinduskokku 67 häälega valitud Olav Karulin teatas tänasel volikogu istungil, et lahkub valimisliidu ridadest ja jätkab tööd volikogus sõltumatu liikmena.

Karulin ütles volikogu ees, et arutas eile linnapea Romek Kosenkraniusega, millistel tingimustel ta valimisliidust välja astub. “Tahaks seda sõbralikult teha, tingimusel, et need, kes on mulle liiga teinud, vabandust paluvad. Paraku ei ole Vahur Mäel (valimisliidu Pärnu Ühendab fraktsiooni esimees, E.-G. L) ega Silver Smeljanskil (abilinnapea, E.-G. L) selgroogu, et oma sõnade ja tegude eest vastutada. Seega ei jätka ma üheski fraktsioonis, sest ei taha olla praeguse linnavalitsuse toetaja koalitsioonis,” kõneles Karulin.

Kuidas Mäe ja Smeljanski on temaga halvasti käitunud, ei soovinud Karulin lähemalt selgitada.

Mäe sõnutsi pole temal Karuliniga ühtegi konflikti olnud ja ta ei mõista, mille eest ta vabandust paluma peaks. “Mina ei tea, et mul Karuliniga mingi tüli oleks. Mulle on see arusaamatu,” ütles Mäe.

Karulini väitel häirib teda valimisliidu liikmena kõige rohkem see, et tema saab otsustest ja kokkulepetest teada alles siis, kui need on tehtud.

“Ideedega ei arvesta,” kommenteeris Karulin. “Minulgi on mõtteid, kuidas elu Pärnus paremaks muuta. Tahan asjades kaasa rääkida, mitte käia kaasa noogutamas.”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles