Heategevusfond teeb pereabikeskusele rahasüsti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu pereabikeskuse juhataja Irene Peterson.
Pärnu pereabikeskuse juhataja Irene Peterson. Foto: Urmas Luik

Pärnu pereabikeskuse juhataja Irene Peterson ja SEB Heategevusfondi juht Triin Lumi allkirjastasid Pärnus koostööleppe, mille kohaselt heategevusfond toetab pereabikeskust 2009. aastal 150 000 krooniga.


Raha on mõeldud pereabikeskuse laste vaba aja sisustamiseks, mängu- ja lauluseltsi tegevuseks, suhtlemiskoolituse korraldamiseks, uute muusikariistade ostuks ning meelelahutusürituste tarvis. Finantseeritakse varjupaiga töötajate erialast koolitustki.



Pärast lepingu allkirjastamist rääkis pereabikeskuse lastele Hans Kuusik Tallinna linnuklubist, kus linnud talvel elavad, külmaga toime tulevad ja toitu leiavad. Iga laps sai ehitada linnumaja, mille tohib keskusest koju minnes kaasa võtta.



SEB Heategevusfond teeb Pärnu pereabikeskusega koostööd kolmandat aastat. 2007. aastal toetati keskust 250 000 ja 2008. aastal 150 000 krooniga. Ülemöödunud suvel ehitati keskusele fondilt saadud raha eest mänguväljak, mullu muretseti sellele lisa.



Fondi eestvedamisel on toimunud pereabikeskuses muinasjutuõhtu onu Raivoga, muusikatöötuba räppar Genkaga, kinobussi filmitund ja muid põnevaid üritusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles