Kohus asus arutama Wendre kunagiste juhtide süüasja

Sirle Matt
, ajakirjanik
Copy
Süüdistatavate kaitsja Oliver Nääs avaldas eelistungil, et heidetakse ette ärisaladuse eri viisil käitlemist, aga pole lahti seletatud, milline oli ärisaladus.
Süüdistatavate kaitsja Oliver Nääs avaldas eelistungil, et heidetakse ette ärisaladuse eri viisil käitlemist, aga pole lahti seletatud, milline oli ärisaladus. Foto: Mailiis Ollino

Wendre ASi endisi juhttöötajaid puudutavas kohtuasjas käib vaidlus eeskätt selle üle, kas nad lõid ärisaladust rikkudes Wendrelt kliendid üle. Nii prokuratuur kui tsiviilhagi esitanud Wendre leiavad, et just nõndaviisi jäi Pärnu tekstiilitootja kundedest ilma ja sai kahju. Teine pool on seisukohal, et kliendid vahetasid tellijat vaba turumajanduse oludes ja mingit rikkumist pole olnud.

Wendre endisele juhile Vahur Roosaarele, juhtkonda kuulunud Peep Armväärtile, ettevõtte kunagisele logistikajuhile Erki Habanenile ja Viljandimaal tekstiile ja tekke-patju tootvale Paragon Sleep ASile, mille juhtkonda kõik eelnimetatud praegu kuuluvad, heidetakse ette...

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles