Kaevu tänaval muutus ajutiselt liikluskorraldus

Copy
Pärnu Kaevu tänava truup ei pidanud tõusnud liikluskoormusele vastu.
Pärnu Kaevu tänava truup ei pidanud tõusnud liikluskoormusele vastu. Foto: Kristo Niglas

Pärnus Kaevu tänaval asuv üle Rääma oja viiv teetruup ei pidanud tõusnud liikluskoormusele vastu ja hakkas lagunema, seetõttu piirati truubi kohal liiklust.

Üleeile õhtul piirati truubi peal liikumist ja pandi välja kiirust piiravad märgid. Eile suunati ühisssõidukid ja veokid ajutiselt ümber. Linnabussid hakkavad sõitma marsruudil Tallinna mnt–Vana-Rääma–Ilvese–Roheline–Oja, lisabussipeatus pannakse Vana-Rääma tänavale. Raskeveokid on kavas suunata ringi Ehitajate, Lennuvälja, Saugamõisa ja Pärlimõisa tee ning Uus-Sauga tänava kaudu.

Sõltuvalt teetruubi seisukorrast võidakse Kaevu tänaval edaspidigi liikluskorraldust muuta. „Palume jälgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid, sest ette võib tulla veel liikluse piiramist või isegi sulgemist,” ütles Pärnu linnavalitsuse liikluse peaspetsialist Toomas Tammela.

Linnamajanduse osakonna juhataja Karmo Näki sõnutsi projekteeritakse ja ehitatakse uus torusild. Ettevalmistustööd on juba alanud.

Kaevu tänava truubi sulgemise tõttu on transport seal ümberkorraldatud. Ühistranspordi liiklus on tähistatud sinise ja raskeveokite liiklus roheliste nooltega.
Kaevu tänava truubi sulgemise tõttu on transport seal ümberkorraldatud. Ühistranspordi liiklus on tähistatud sinise ja raskeveokite liiklus roheliste nooltega. Foto: Pärnu Linnavalitsus
Tagasi üles