GALERII Vana-Pärnu perepäeval jagus tegevust kõigile

Karl Hütt
, ajakirjanik
Copy

Vana-Pärnus toimus kohaliku kogukonna eestvedamisel põnev perepäev, kus lõbusat tegevust ja toredaid mänge leidus igas vanuses osalejatele. 


Ettevõtmise üks eestvedajatest Olav Karulin rääkis, et perepäeva idee sai alguse pärast eelmisel aastal Vana-Pärnus korraldatud talguid, kus koristati prügi ja korrastati ümbruskonda. “Pärast seda läksime kohaliku elaniku juurde grillima ja tekkis mõte, et võiks korraldada perepäeva, kuhu kõik saavad kokku tulla,” lausus Karulin. Ta lisas, et kuna tagasiside oli väga positiivne, otsustasid nad perepäeva tänavu korrata.

Pisikesi osalejaid lõbustas koeratüdruk Lotte.
Pisikesi osalejaid lõbustas koeratüdruk Lotte. Foto: Kristina Ruhno

Perepäeval jagus tegevust kõigile, muusikalise etteaste tegi Jüri Homenja ning kõhutäidet pakkusid ettevõtjad nii lähedalt kui kaugemalt.

Vana-Pärnus korraldati meeleolukas perepäev.
Vana-Pärnus korraldati meeleolukas perepäev. Foto: Kristina Ruhno

Lastele oli madalseikluspark ja batuut, kohapeal sai lasta teha näomaalinguid ja pisikesi osalejaid lõbustas koeratüdruk Lotte. Avatud oli suur laadaala ja toimusid mitmesugused võistlused nii lastele kui täiskasvanutele.

Avatud oli laadaalagi.
Avatud oli laadaalagi. Foto: Kristina Ruhno

Karulini meelest läks üritus üle ootuste hästi. “Rahule jäid nii müüjad kui ostjad ning loomulikult korraldustiim,” märkis ta.

Tagasi üles