Külalistemaja saunalaval suri 31aastane mees

Copy
Lääne prefektruuri pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnutsi pole politseil alust kahtlustada kuritegu ning surnukeha saadeti lahangule. 
Lääne prefektruuri pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnutsi pole politseil alust kahtlustada kuritegu ning surnukeha saadeti lahangule. Foto: Sander Ilvest

Politseile tuli 13. oktoobril peale südaööd teade, et Tori vallas külalistemajast leiti teadvuseta 31aastane mees, kes arvatavalt oli saunas kukkunud.

Külalistemajas peeti selle omaniku sõnutsi laupäeva õhtul sünnipäevapidu. Omanik oli mõni minut enne südaööd saunakerise välja lülitanud. Sel ajal oli saunas umbes viis inimest ja teist sama palju õues. Paarkümmend minutit hiljem vaatas ta aknast välja ja nägi maja ees kiirabi ja politseid.

Omanik rääkis, et mees oli vajunud saunalaval külili, käsi vastu kerist. Peokaaslased olid ta leiliruumist välja toonud. Kiirabi oli omaniku jutu järgi meest proovinud paarkümmend minutit elustada. Kahjuks tema elustamine tulemust ei andnud.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnutsi pole politseil alust kahtlustada kuritegu ning surnukeha saadeti lahangule.

Tagasi üles