Volikogu liige: loobuge käepigistusest Mart Viisitammega

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu sotsiaaldemokraadist liige Valter Parve kutsub üles iseseisvuspäeva pidulikul tähistamisel loobuma protesti märgiks Mart Viisitamme käepigistusest.
Pärnu linnavolikogu sotsiaaldemokraadist liige Valter Parve kutsub üles iseseisvuspäeva pidulikul tähistamisel loobuma protesti märgiks Mart Viisitamme käepigistusest. Foto: Margus Ansu / Postimees

Pärnu linnavolikogu sotsiaaldemokraadist liige, Tartu ülikooli Pärnu kolledži õppejõud Valter Parve edastab homse Pärnu Postimehe arvamusküljel üleskutse loobuda iseseisvuspäeva pidulikul tähistamisel 23. veebruaril Pärnu linnapea Mart Viisitamme käepigistusest protestiks Tallinna volikogus toimunu vastu.


“Pärast seda, kuidas Keskerakonna juhid Tallinnas oma hiljutise “rahvahääletusega” demokraatia üle irvitasid, on küll põhjust karta halvimat. On põhjust karta, et see, mis ei õnnestunud aprillimässuga, tehakse hiilimisi teoks pealinna manipuleeritava volikogu poolt. Kas keegi selle suurerakonna liikmetest on lugenud nende nimel parteiga Ühtne Venemaa sõlmitud lepingut?” kirjutab Parve.



Valter Parve artiklit “Kuidas edasi?” lugege homse Pärnu Postimehe arvamusküljelt.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles