Kihnu vald on Tiigri Tegija

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu rahvamaja internetipunkt.
Kihnu rahvamaja internetipunkt. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

President Toomas Hendrik Ilves andis Tiigrihüppe SA aastakonverentsil üle Tiigri Tegijate auhinnad. Teiste hulgas pälvis tunnustuse Kihnu vallavalitsus.


"Eesti suurim vara on meie nutikad inimesed," ütles president reedesel üritusel. "Ka ajaloos tagasi vaadates on Eesti edulood saavutatud leidlikkuse, uute ideede ja nupukusega. Väike riik saab suureks nõuga, mitte jõuga."



Tiigrihüppe SA patroon Ilves toonitas, et Eesti arengu määrab see, kas suudame teadusesse ja arendusse meelitada andekaid noori. Ta lisas, et vajame siin uuenduslikku lähenemist kõigil tasanditel.



Auhinna said veel Alvo Aabloo Robootika MTÜst, Tartu Mart Reiniku gümnaasiumi füüsikaõpetaja Enn Ööpik, Tallinna Tõnismäe reaalkooli töö- ja tehnoloogiaõpetaja Juri Derõšev, Elva gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Kally Sild, Tallinna reaalkooli töö- ja tehnoloogiaõpetaja Ahti Pent, Karin Pihl Tartu linnavalitsuse haridusosakonnast ja Ristiku põhikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles