Rannakino avamine lükkub edasi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannakino asupaigas käis neljapäeval töö. Ehitati nii laudpõrandat, kui paigaldati kommunikatsioone.
Rannakino asupaigas käis neljapäeval töö. Ehitati nii laudpõrandat, kui paigaldati kommunikatsioone. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reedeks plaanitud Pärnu rannakino avamine rannapromenaandi ja Rannapargi vahel lükkub kolmapäevale 6. juunile, sest kohale ei ole jõudnud filmide vaatamiseks vajalikud kõrvaklapid.

“Olime valmis avama kino väljakuulutatud kuupäeval, kuid Silent Cinema tüüpi wifi kõrvaklappide tarnimisel tekkis väike viivitus,” kommenteeris rannakino eestvedaja Aivar Laan planeeritust hiljemat avamist. “Rannakino on kompleksne ja koostööpartneriterohke ettevõtmine ja ettenägematute olukordade tekkimisega tuleb teinekord leppida.”

Suvekino lükkab kolmapäeva hilisõhtul käima tänavu viis Oscarit võitnud Michel Hazanavicius film “The Artist”. Päev hiljem saab samas vaadata aga Rainer Sarneti filmi “Idioot”.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles