Tervise mudaravila läheb suveks remonti

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest läheb remonti Pärnu Tervise vesi-mudaravila.

AS Sanatoorium Tervise juhatuse liige Jaan Ratnik lausus, et tegu on tavapärase investeerimisprogrammi raames tehtavate töödega. “Aeg läheb oma rada, vaja on kliente üllatada,” lausus ta.

Sel aastal on ettevõte näiteks renoveerinud juba 40 hotellituba. Kogu vesi-mudaravilakorpus, mis on püsinud kenasti töökorras, on nõukogudeaegse siseviimistlusega ja vajab Ratniku hinnangul uuendamist. “Kõik muutub, teeme täiesti uue ruumiprogrammi ja sisekujunduse. Põhiteenused jäävad samaks, ent uues kvaliteedis vannidega,” rääkis ta.

Et suvel on raviteenustel kliente vähem ja hotellituriste rohkem, on see ainus sobiv aeg, mil vesi-mudaravilat remontida.

Renoveerimise ajal ei osutata Tervises mudaravi-, jalavanni-, soolakambri-, raviduššide ega tervisekapsliteenust, nende asemel pakutakse teistsuguseid ravisid. Oktoobrist on vesi-mudaravila taas avatud ja tavapärastele muda- ja veeravidele lisanduvad üllatused.

Renoveerimistööd kestavad 30. septembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles