Pärnu näitusel saab näha tootearendajate saavutusi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu külastuskeskuses saab näha tootearenduspregrammi PESA esimses lennu lõpetajate tooteid.
Pärnu külastuskeskuses saab näha tootearenduspregrammi PESA esimses lennu lõpetajate tooteid. Foto: Urmas Taul

Puidust prilliraamid, nupuka lahendusega mööbel või arendavad mängud on vaid osa Pärnu turismiinfokeskuses näitusel olevatest toodetest. Need on alustavaid loovettevõtjaid toetava esimese koolitusprogrammi lõpetanute tööd.

Sel kevadel lõpetas virtuaalkoolitusprogrammi PESA esimene lend. Sügisel alanud õppeaasta jooksul jagati ettevõtjatele nii finantsalaseid nõuandeid, kui praktilisi  teadmisi, kuidas oma toodet disainida ja arendada,. Samuti saadi PESASt turundusalast nõu, et olla  konkurentsivõimeline ja jõuda klientideni. Programmis osales kakskümmend tooteideed, vahendas ERR.ee "Aktuaalset kaamerat".

Pea kõik PESA projektist sündinud tooted on täna reaalselt tootmises ja neid saab osta. Arendavate mängude sarja Pipik looja Riho Luuse hindas PESAst saadud kindlustunnet oma toodete edasiarendamiseks ja müügiks.

Konkurss järgmise õppeaasta Loov Eesti koolitusprogrammi juba käib, avaldusi võetakse vastu 5. septembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles