“Tite täika” ajas koolikoridori umbe

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiekuuse Sänoni pisikeseks jäänud riietega kauplesid Keti Kuusaru ja Elvo Lepik. Riideid uurib kahekuuse Kiuri ema Tiina Kallas.
Viiekuuse Sänoni pisikeseks jäänud riietega kauplesid Keti Kuusaru ja Elvo Lepik. Riideid uurib kahekuuse Kiuri ema Tiina Kallas. Foto: Urmas Luik

Täna pärastlõunal Pärnu Vanalinna põhikoolis esimest korda toimunud lasteriiete laat “Tite täika” kujunes nii menukaks, et majaesist ääristasid lapsevankrid ja ostjad-müüjad ajasid koolikoridori umbe.


Napp pool tundi pärast laada avamist võis kahes reas koolimaja seinaäärtesse laotud lettide vahel endale teed rajada vaid suure kannatlikkusega. Huviliste rohkuse üle imestasid kauplejadki, kes kodust kaasa toodud lasteriideid, mänguasju ja tarvikuid pigem sümboolse hinna kui suurte summade eest pakkusid. Enim leidus rõivaid beebidele.



Koridorinurka viiekuuse Sänoni pisikeseks jäänud riided välja ladunud Kety Kuusaru ja Elvo Lepik said laada toimumisest teada sama päeva hommikul ajalehest, esimese paarikümne minutiga oli osa rõivastest uue omaniku leidnud.



Leti ees piidles tooteid kahekuune Kiur koos ema Tiina Kallasega, kes leidis, et edaspidi võiks niisuguse ürituse korraldada suuremas saalis, et ringi liikumiseks ruumi jaguks.



“Tite täikal” said kasutatud lastekaupa müüa kõik huvilised, üritus sündis aktiivse lapsevanema Angela Viikbergi initsiatiivil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles