Halinga lähedal juhtunud liiklusõnnetuses sai viga viis inimest (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 12.50 ajal põrkas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 108. kilomeetril Halinga vallas Kangru küla lähistel kokku kaks sõiduautot, mis paiskusid kraavi.

Seni teadmata asjaoludel põrkasid kokku Tallinna suunas liikunud 63aastase naise juhitud Citroen ja 63aastase mehe juhitud Nissan. Õnnetuses said vigastada lisaks juhile Citroenis viibinud 51aastane ja  59-astane mees ning Nissanis olnud kaasreisija, 67aastane naine.

Viiest kannatanust kolm sai raskelt viga.

Päästjate abi läks vaja Nissanist kahe ja Citroenist ühe kannatanu kättesaamiseks.

Õnnetuspaigal oleva reporteri Raido Keskküla sõnutsi võib jälgede järgi arvata, et mõlemad autod sõitsid Pärnu poolt Tallinna suunas ja kokkupõrke tagajärjel paiskus üks sõiduk ühele, teine teisele poole teed võssa.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel, kuid suure tõenäosusega oli õnnetuse üheks põhjuseks valesti valitud kiirus.

Pärnu politseijaoskonna välijuht Rivo Saare sõnul oli tegemist väga tõsise õnnetusega, mille tagajärjed oleks võinud olla oluliselt traagilisemad.

„Panen selle juhtumi valguses kõigile sõidukijuhtidele südamele, et nad jälgiksid piirkiirust ja veenduksid kõikide manöövrite ohutuses enne nende alustamist," sõnas Saare.

Halinga lähedal liiklusõnnetuses paiskus kraavi kaks sõiduautot.
Halinga lähedal liiklusõnnetuses paiskus kraavi kaks sõiduautot. Foto: Ardi Truija
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles