Pildid: Eiki Nestor kohtus pärnakatega

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel käis Pärnus riigikogu esimees Eiki Nestor (SDE), kes muu hulgas külastas Koidula gümnaasiumi, Pärnumaa kutsehariduskeskust ja Maarjakodu.

"Koidula gümnaasiumi õpilastele tundi andes tuli juttu sellest, kuidas riiki juhitakse, kuidas on korraldatud riigikogu töö ja kas tõesti on kõik nii, nagu telekast ja ajakirjandusest paistab," rääkis erakonna Pärnu- ja Läänemaa koordinaator Jana Ristimets.

Kutsekooli külastas Nestor seepärast, et viimati ei jõudnud ta hoonega küllalt tutvuda.

"Kui riigikogu esimees Eesti Vabariigi sünnipäeval külastas Pärnumaa kutsehariduskeskust, oli väga kiire päev ja Nestor sai pidada õpilastele vaid tervituskõne. Nägemata jäi aga maja ise ja samuti ei jõutud tutvuda kooli võimalustega," selgitas Ristimets. Ta lisas, et eelmisel korral jäi kõlama kutsekoolide rahastamise mure. "Et see probleem riigi tasandile jõuaks, ongi mõistlik, kui riigi esindaja tuleb kohapeale olukorraga tutvuma."

"Maarjakodu on eriline asutus, kus töötavad ja elavad erilised inimesed. Nad vajavad, et neid märgataks, kiidetaks ja innustataks, et nad jõuaksid seda tööd säravi silmi ikka edasi teha, sest palk ei motiveeri eriti," lausus koordinaator Maarjakodu külastuse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles