Arendaja tahab parkimismaja järgmisel suvel valmis saada

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavalitsuse esmaspäevasel istungil võeti vastu korraldus, millega määrati parkimismaja valmimise uus tähtaeg, anti nõusolek hoonestusõiguse võõrandamiseks ja väljastati parkimismaja püstitamiseks uus ehitusluba.

Linnavalitsus andis istungil nõusoleku hoonestusõiguse lepingu muutmiseks. Korraldusega muudeti mõningaid hoonestusõiguse tingimusi, määrati rambialuse transpordimaa servituudi tasu maksetingimused ja väljaehitamise kohustused ning seati uue hoonestaja poolt parkimismaja valmimise lõpptähtajaks 30. juuni 2013, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas.

Praegune hoonestaja, kelleks on AS Merko Ehitus Eesti, on andnud nõusoleku kinnistut Lai 7 koormava hoonestusõiguse võõrandamiseks osaühingule Albertus. Linnavalituse istungil anti nõusolek hoonestusõiguse võõrandamiseks ja hoonestusõigusele hüpoteegi seadmiseks SEB panga kasuks.

Istungil tunnistati kehtetuks varasemad Pärnu linnavalitsuse korraldusega väljastatud eraldi ehitusload parkimismaja ja juurdepääsurajatise ehk rambi püstitamiseks ja väljastati uus ehitusluba Lai 7 ja Lai T2 kinnistutele parkimismaja ehitamiseks Arhitektuuristuudio Siim & Kreis OÜ ja AS Pärnu EKE Projekti tööde kohaselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles