Lumine ilm asfalteerimist ei sega

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna maha sadanud lumi Pärnus Lille tänaval asfaltimistööd ei sega.
Täna maha sadanud lumi Pärnus Lille tänaval asfaltimistööd ei sega. Foto: Peeter Raidla

Tänase ilmaga Pärnus Lille tänaval jätkunud asfalteerimistööd on pannud nii mõnegi pärnaka kukalt kratsima, ometi on linna teedespetsialisti sõnutsi kõik tingimused normide piires ja lumise ilmaga asfaltimises pole midagi erakordset.

„Kuigi see võib tunduda kilplase töö, on asfaltimine praegu mõistlik,“ tõdes Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna teede peaspetsialist Jaak Kanniste.

Kanniste seletuse kohaselt peavad asfalteerimistöödeks olema väljas plusskraadid ja tehasest tee äärde jõudva asfaldi temperatuur ei tohi olla alla 150 kraadi. „Kõik oleneb tingimustest,“ märkis Kanniste.

Tänavakatte taastamine pidi teedespetsialisti ütlust mööda lõppema Lille tänaval juba septembri lõpus, ent vee- ja kanalisatsioonitorude paigaldamise projektiga ollakse mitmel pool graafikust maas ja töömeestel tuleb rassida nii kaua, kui ilmad võimaldavad.

Kanniste jutu järgi võiks Lille tänava taastamine, kus on jäänud korrastada mahasõidud ja kalded ning rajada sõiduteega samas tasapinnas kõnnitee, lõppeda järgmise nädala jooksul.

Varem kavandatud graafikule järele jõudmiseks on asfaltimist plaanitud veel kesklinna ja Suur-Jõe piirkonna tänavatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles