Noorpoliitik: koolivägivalda soosib õpetajate komme silm kinni pigistada

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolivägivald. Foto on lavastatud.
Koolivägivald. Foto on lavastatud. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

"Tean mitmeid olukordi, kus väiksemaid poisse on tüdrukute duširuumi kinni seotud, nende püksid alla tõmmatud ja seejärel ohver vee alla pandud," meenutas Pärnust pärit noorpoliitik Tauri kooliajal kogetut. Koolijuht pole temaga põrmugi nõus.

24aastasel Tauril jäi kuue aasta eest koolitee ühes Pärnu äärelinna põhikoolis lõpuni käimata. "Ma lihtsalt ei suutnud seda pätikooli elu enam välja kannata," meenutas ta aastatetaguseid üleelamisi Õhtulehele antud intervjuus, väites endal olevat alust arvata, et vähemalt selles koolis pole viimasel ajal õpilastevahelistes suhetes midagi paremuse poole nihkunud.

"See võis ju kunagi nii olla, kuid praegu kindlasti enam nii ole," kinnitas Tauri kooli direktor. Tema on seda ametit pidanud juba kaheksa aastat ja soovib, et kooli nime avalikkuse ees ei mainitaks, sest see võib kaasa tuua kannatusi just õpilastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles