Pärnus jäljendasid koolilapsed "Laululahingut"

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auhinnalisele kohale tulnud staarijäljendajaid austati kuldmikrofonidega.
Auhinnalisele kohale tulnud staarijäljendajaid austati kuldmikrofonidega. Foto: Ants Liigus

Pärnus juba kümnendat aastat toimunud linna ja maakonna staarijäljendajate konkurss tõi võistlustulle veerandsada truppi, tuntud staaride kõrval leidis jäljendamist näiteks ka Eesti Televisiooni "Laululahing".


Staarijäljendajate konkursi "Pärnumaa playback 2009" korraldas Pärnu Rääma põhikool. Rääma koolile sattus korraldamisraskus kolme aasta eest, kui senised tegijad asjast väsisid, vahendas ERR.ee teleuudised.



Kooli huvijuhi Kaie Pupi eestvedamisel otsustati asja ise edasi teha, sest ürituse väljasuremisest ei tahtnud lapsed kuuldagi. Staarijäljendajate konkurss pole lihtsalt matkimine, jäljendatava stiili ja välimuse tabamine nõuab tõsist tööd.



"Et meil lapsed ise tahtsid seda teha, olid õpilased ametis alates riidehoiutädist ja turvamehest kuni eelproovide juhtideni välja - kõik olid õpilased," rääkis Rääma põhikooli direktor Elmo Joa. "Sel aastal tulid vilistlased ka küsima, kas toimub, kas nad saaksid appi tulla. Ja seda oli ääretult tore kogeda."



"Laululahingus" kõlanud laulu jäljendamise eest tulid ühisgümnaasiumi õpilased 4.- 6. klasside arvestuses võitjaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles