Pärnakad õpivad sõpruslinnades koostööd tegema

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakad sõitsid sõpruslinnadest kogemusi saama.
Pärnakad sõitsid sõpruslinnadest kogemusi saama. Foto: Andres Teiss/ Postimees.

Eilsest 17. aprillini viibivad Pärnumaa oskusteabekeskuse liikmed Pärnu sõpruslinnades Helsingborgis ja Helsingöris, et tutvuda Helsingborgi linnavalitsuse ja kolledži ning kohalike ettevõtete tõhusalt toimiva koostöö korraldusega.


“Selline koostöö mõjutab positiivselt kogu regiooni jätkusuutlikkust ja konkurentsivõimet ning Pärnu vajab praegu väga sellist kogemust,” ütles Pärnu linnavalitsuse protokolli, välis- ja avalike suhete teenistuse juhataja Ela Tomson.

Taanis kohtuvad pärnakad sõpruslinna Helsingöri linnapeaga.
 
Oskusteabekeskuse liikmetest on Rootsis ja Taanis Pärnu kolledži, Eesti kaubandus-tööstuskoja Pärnu esinduse, Pärnu ettevõtlus- ja arenduskeskuse ja Pärnumaa omavalitsusliidu esindajad. Linnavalitsusest osalevad abilinnapea Jane Mets ja arenguosakonna juhataja Piret Sai. Sõitu finantseerib Põhjamaade ministrite nõukogu.
 

Pärnumaa oskusteabekeskus loodi tänavu 23. jaanuaril ja selle eesmärk on kaasa aidata piirkonna ettevõtete konkurentsivõime kasvule, nende kontaktvõrkude laienemisele ja uute koostööpartnerite leidmisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles