77 mudilast asub võistu laulma

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikrofon.
Mikrofon. Foto: Internet

Homme kell 17 hakkavad kahe- kuni nelja-aastased mudilased Pärnu Vanakooli keskuses võistu laulma, sest algavad Pärnu linna ja maakonna mudilaste laulukonkursi “Lauluaias 2009” eelvoorud.


Homsele kahe-, kolme- ja nelja-aastaste vanuserühmade eelvoorule järgneb laupäeval kell 10 viie-, kuue- ja seitsmeaastaste võistulaulmine. Publik saab oma lemmikute valikul kaasa rääkida. Vanakooli keskuse arendusspetsialisti Piia Karro ütlust mööda ootab publikut üllatus.



Arvult teisel mudilaste laulukonkursile on kirja pandud 77 mudilast üle Pärnumaa, esindatud on 18 lasteaeda ja huvikooli. Kaks last on võistlusteks valmistunud kodus ema abiga.



Pärnu linna ja maakonna mudilaste lauluvõistlusega “Lauluaias” tehti Raeküla Vanakooli keskuses algust eelmisel aastal. Mullu osales võistulaulmisel ligemale 60 koolieelikut ja konkursi-kontserdi grand prix’ võitis 7aastane Kätlin KitsPaikuselt.



“Lauluaias 2009” lõppkontsert toimub 1. mail kell 12.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles