Üleskutse on toonud juurde 25 pärnakat

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aerofoto Pärnust.
Aerofoto Pärnust. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kahel nädalavahetusel Pärnus Port Artur 2 kaubanduskeskuses avatud Pärnu linnavalitsuse infoboks, kus oli võimalik oma elukohaandmeid korrastada, tõi pärnakate nimekirja juurde 25 inimest.

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas arvas, et elukohaandmete korrastamise üleskutse on tänavu andnud päris häid tulemusi.

Pärnu linnavalitsus kingib linlaseks registreerijatele Estonia termide pileti, Endla kinkekaardi, Koidula kooli ujula viie korra pääsme, ühistranspordi kuupileti või ühe kuu parkimiskaardi. Kingitusi saab kasutada järgmise aasta esimeses pooles.

Pärnu linnavalitsuse elukohaandmete korrastamise kampaania, mis kutsub Pärnus elavaid, kuid rahvastikuregistri järgi mujal elukohta omavaid inimesi pärnakaks registreerima, kestab 28. detsembrini.

Oma elukoha ja kinnistusraamatu andmeid saab kontrollida riigiportaalis www.eesti.ee või Pärnu linnavalitsuse rahvastikuregistri spetsialistide juures.

elukohaandmete korrastamise puhul

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles