Parkimismaja ehitus algas uue hooga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimismaja ehitus jätkus pärast mitme aasta pikkust pausi jäälõhkumisega.
Parkimismaja ehitus jätkus pärast mitme aasta pikkust pausi jäälõhkumisega. Foto: Ants Liigus

Eile Pärnu kesklinnas taas hoo sisse saanud parkimismaja ehitamine algas hoone rambi juurest suurte jääkamakate eemaldamisega.

Nüüd jääb Merko Ehituse töömeestele jaanipäevani aega, et mitu aastat seisnud koloss lõpuni ehitada. Plaanide kohaselt peab viie korruse ja 320 parkimiskohaga parkimismaja valmima 30. juuniks.

Poole aasta pärast valmiv parkimismaja pole pelgalt koht, kuhu autot jätta. Parkimismaja kahele korrusele tulevad hoone omaniku Port Arturi teatel kauplused.

Port Arturi tegevjuhi Keit Nestori sõnade järgi on kaubanduspindade võimalike rentnikega läbirääkimised pooleli ja seetõttu on vara öelda, kes uude majja kolivad. „Parkimismajas asuvate kaubanduspindade vastu on huvi tundnud mitu kaubandussektori esindajat, sealhulgas kõik suuremad toidukaupluste ketid,“ märkis Nestor.

Nestori jutu järgi on parkimismaja valmimine üks samm Pärnu kesklinna väljaarendamise suunas. „Meie jaoks on oluline, et kesklinn saaks ilusamaks ja kvaliteetseid parkimiskohti tekiks juurde,“ lausus ta.

Pärnus Laial tänaval asuva parkimismaja ehitus seiskus 2008. aasta lõpus. Algul pidi parkimismaja valmima 2009. aasta suvel. Eelmise aasta lõpus ostsid hoone Port Arturi kaubanduskeskuse omanikud, soovides liita selle oma kompleksiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles