BaltiFalt silub Pärnu kurikuulsa teemuhu garantiikorras

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurikuulus Riia maantee ja Papiniidu tänava asfaldimuhk peaks ülehomme öösel lõplikult kaduma.
Kurikuulus Riia maantee ja Papiniidu tänava asfaldimuhk peaks ülehomme öösel lõplikult kaduma. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu linnavalitsuse ja BaltiFaldi esindajad leppisid täna kokku, et Riia maantee ja Papiniidu tänava ristmikul sel kevadel mitu korda üles kerkinud asfaldimuhk tasandatakse ja kaetakse tugevama asfaldiga ülehomme öösel.


Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna ehitusteenistuse juhataja Ago Raudsepa sõnutsi lubas BaltiFalt teha remondi garantiikorras ja linnale see midagi maksma ei lähe.



Raudsepp ütles, et veebruarikuust autojuhtidele peavalu põhjustanud asfaldimuhk on üha uuesti üles kerkinud seetõttu, et autode rattad hõõruvad talvise pehme asfaldisegu paigatud kohast välja. Sel nädalal paigatakse remontivajav koht tavalisest tugevama asfaldiga, mis ei tohiks ehitusteenistuse juhi sõnutsi enam august välja tulla ja teele valli tekitada.



Raudsepp lisas, et remonditööde maht ei ole väga suur, sest teepõhja vajumine saadi pärast esimest remonti pidama ja muret on teinud vaid teekatte pealmine osa.



Sel nädalal teevad majandusosakonna spetsialistid ringi teistelegi Pärnu tänavatele, et selgitada, kus veel on vaja tänavate asfaltkatet freesida ja paigata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles