Sotsid taunivad kaabel-TV võrku jõudvat Viisitamme telesaadet

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaabel-TV firma STV võrgus esmaspäevast üle Eesti näidatavas "Pärnu Pooltunnis" on oma rubriik ka Pärnu linnapeal Mart Viisitammel.
Kaabel-TV firma STV võrgus esmaspäevast üle Eesti näidatavas "Pärnu Pooltunnis" on oma rubriik ka Pärnu linnapeal Mart Viisitammel. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Pärnu sotsiaaldemokraadid taunivad linnavalitsuse otsust osta telekanalilt STV saadet „Pärnu pooltund“, kus oma rubriigi saab Pärnu linnapea Mart Viisitamm.


Pärnumaa sotside esimehe Epp Kloostri sõnutsi on kahetsusväärne, et Pärnu linnapea on võtnud eeskuju oma Tallinna kolleegilt Edgar Savisaarelt, kellel plaanis luua lausa Tallinna TV.



"Saate tellimise vajadus on ebaselge ja arusaamatu. Ajal, kui inimesed on poliitikast ja linnavõimust kaugenenud, on oluline vältida läbipaistmatuid otsuseid, mis maine parandamise asemel vastupidiselt mõjuvad," märkis Klooster.



Sotsiaaldemokraadid on seisukohal, et saate jaoks kuluvat raha oleks olnud targem kasutada inimeste toimetuleku parandamiseks või näiteks lisaeelarvest toetuseta jäänud Pillerpalli lasteaia akende ja uste soojapidavaks muutmiseks.



Pärnu linnavalitsuse saade „Pärnu pooltund“ hakkab ekraanil olema alates 22. juunist STV vahendusel Pärnus igal esmaspäeval kell 21.30.



„Pärnu pooltundi“ saab näha ka internetis Pärnu linnavalitsuse kodulehel, kus asub saatesarja arhiiv.



„Pärnu pooltunni“ toimetaja on Hele-Kai Valtenberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles