Tulekahjus kodu kaotanud üksikema tänab toetajaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötu kuue lapse ema Vaike Päästel on hädas, sest peret on tabanud üks õnnetus teise järel.
Töötu kuue lapse ema Vaike Päästel on hädas, sest peret on tabanud üks õnnetus teise järel. Foto: Reporter.ee

19. juulil pikselöögist süttinud tulekahjus kodu kaotanud üksikema Vaike Päästelit on aidanud paljud inimesed, naisel ja tema perekonnal on suurem osa eluks vajalikke asju olemas.


Sellel nädalal sõitis Vaikele külla endine ajakirjanik Eve Kruuse koos tütre Teelega, kes viisid Pärnumaale Koonga valda tuttavate abiga kogutud riided, jalanõud ja koolitarbed. Kruused elavad Kehras, kuid ei pidanud paljuks sõitu Pärnumaale ette võtta.



Uudistesaates "Reporter" näidatud videolõigu järel kontakteerus uudistetoimetusega enam kui 130 inimest, kellest paljud käisid Vaikel külas ja toetasid raha või asjadega. Perel on suurem osa vajaminevast olemas, puudust tuntakse veel vaid arvutist, tööriistadest ja riidekapist.



„See on nagu jõulud kõigile ja sünnipäevad, mida me kunagi pole pidada saanud,“ on naine tänulik abistajatele ja tänab neid pisarsilmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles