Eesti Post alandas Pärnu postimaja hinda kahe miljoni võrra

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post paneb Pärnu peapostkontori müüki.
Eesti Post paneb Pärnu peapostkontori müüki. Foto: Urmas Luik

Eesti Posti esimene katse müüa Akadeemia 7 asuv Pärnu peapostkontori kinnistu kirjalikul enampakkumisel 11,9 miljoni kroonise alghinnaga ebaõnnestus ja nüüd on postifirma alandanud Pärnu kesklinnas asuva kinnistu hinna uues pakkumisvoorus 10 miljonile kroonile.


Eesti Posti kommunikatsiooni- ja turundusosakonna juht Inge Suder ütles, et juulis lõppenud enampakkumise järel jõudis postiettevõte ühe firmaga Pärnu peapostkontori võõrandamise osas läbirääkimisteni, kuid need ebaõnnestusid ja hoone pandi uuesti enampakkumisel müüki.



Suderi sõnutsi on Pärnu peapostkontori kinnistu uus hind enampakkumisel 10 miljonit krooni ja tähtaega pakkumiste tegemisel ei ole.



Akadeemia 7 kinnistul paikneb kaks hoonet: peahoone ja hoovis asuv väiksem, nn pakimaja hoone. Kinnistu suurus on 2556 ruutmeetrit.



Eesti Posti kinnisvaraga seonduvad teemad on nõukogu otsustuspädevuses. Eesti Posti nõukogusse kuuluvad Meelis Atonen (nõukogu esimees), Tauno Tuula, Toomas Leito, Reet Roos, Mario Lambing, Erich Teigamägi ja Indrek Raudne.



Eesti Posti administratiivdivisjoni juhi Kaido Padari sõnutsi on postiettevõte vaadanud üle terve Pärnu postkontorite võrgu ja suund on liikuda kogu linnas rendipindadele.



„Müüki minev kinnistu ei vasta Eesti Posti vajadustele postiteenuste osutamisel. Eesti Posti jaoks ei ole selle pinna kasutamine efektiivne ja ruumid ei ole sobivad posti töötlemiseks,” on Padar öelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles