Sotsid uurisid Pärnu naiste arvamust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraadid küsitlesid  Lastepargis naisi.
Sotsiaaldemokraadid küsitlesid Lastepargis naisi. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sotsiaaldemokraatliku erakonna naiskogu Kadri korraldas eile mitmel pool Pärnus küsitluse, uurimaks kohalike naiste käest, mida nemad kodulinna asjadest arvavad.


Küsitluse tulemused võetakse kokku järgmisel nädalal ja parimad ettepanekud lisatakse sotsiaaldemokraatide kohalike valimiste programmi.



Sotsiaaldemokraatide küsitlus uuris, mida naised arvavad Pärnu linnaruumist, laste- ja perepoliitikast ning naiste aktiivsest osalemisest ühiskondlikus elus.



Sotside naiskogu Kadri esindaja Margo Orupõld ütles, et vahel annavad taolised küsitlused hoopis teistsuguse vastuse, kui otsustajad ootavad.



„Näiteks minu kodukohas uuriti rahvalt, mida nemad tahaks külas muuta. Enne arvati, et rahvas tahab kindlasti paremat bussiühendust või midagi laste heaks, aga tuli hoopis välja, et tahetakse paremat tänavavalgustust,“ seletas ta.



Orupõllu sõnade kohaselt valmistasid naiskogu Kadri liikmed küsitluse jaoks 1000 ankeeti.


Küsitlus toimus Lastepargis, Port Arturi kaubanduskeskuste ümbruses ja Jannseni tänava Säästumarketi juures.



Küsitluse tulemused loodetakse võtta kokku järgmisel nädalal.



Sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus on Epp Klooster, kes on ka partei kandidaat linapea kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles