Sotside leer saadab Pärnus valimistele 60 inimest

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

18. oktoobril toimuvatel kohalikel valimistel tuleb Pärnus mammutnimekirjaga välja Sotsiaaldemokraatlik Erakond, saates valimistulle 60 inimest ehk ligi kahe volikogu koosseisu jagu kandidaate.


Eilsel Pärnu osakonna üldkoosolekul kinnitasid sotsiaaldemokraadid valimisnimekirja ja –programmi, kokku kandideerib nimekirjas 60 inimest, teatas erakonna pressiteenistus.



SDE Pärnu linnapeakandidaat Epp Klooster ütles, et volikogu esimehe kohale pretendeerivad sotside leerist nii Jüri Tamm kui Jaan Krinal.



Nimekirja kuuluvad veel Tatjana Jaanson, Mart Tõnismäe, Maret Põlluste, Kai Kallastu, Jüri Puidet, Urve Vesik, Valter Parve, Kaia Metsaalt, Ivo Pärnat, Sirje Soovik ja Peeter Orav. Teisi nimesid sotsid täna ei avaldanud. Täpse valimisnimekirja lubasid Pärnu sotsid avalikustada nädala lõpuks.



Varasematel kohalikel valimistel on kõige pikem volikogu kandidaatide nimekiri olnud Keskerakonnal. 1999. aastal kandideeris keskpartei nimekirjas Pärnu volikogusse 46 inimest.



2005. aasta valimistel oli Res Publica nimekirjas 44 nime.



Reformierakonna nimekirjas kandideeris eelmisetl valimistel 42 inimest, 1999. aastal oli sama palju Pärnu linnavolikogusse pürgijaid Mõõdukatel



Sel aastal kandideerib Keskerakonna nimekirjas Pärnus 41 inimest.



Pärnu linnavolikogus on 33 kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles