Pärnu linn jagas hariduspreemiaid

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu aasta õpetaja Milvi Talts on aastaid peale töö loodusmajas valmistanud ette õpilasi olümpiaadideks, koostanud õppekollektsioone, korraldanud loodusteemalisi loenguid ja teemapäevi.
Pärnu aasta õpetaja Milvi Talts on aastaid peale töö loodusmajas valmistanud ette õpilasi olümpiaadideks, koostanud õppekollektsioone, korraldanud loodusteemalisi loenguid ja teemapäevi. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Eile kinnitati Pärnu linnavalitsuse istungil linna tänavused hariduspreemiad.


30 000kroonise hariduse aastapreemia saab Kesklinna lasteaed ja aastate õpetaja nimetus antakse Kuninga tänava põhikooli matemaatika- ja füüsikaõpetajale Elsa Fedtšenkole.



Aasta õpetajaks nimetati Pärnu loodusmaja õpetaja Milvi Talts, lasteaia Pöialpoiss liikumisõpetaja Katrin Vaiksalu ja Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi bioloogia- ja geograafiaõpetaja Urmas Lekk.



Aasta haridusjuhiks sai lasteaia Pöialpoiss juhataja Silja Juurma ning aasta noorsootöötajaks Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi direktori asetäitja noorsootöö alal Heidi Taal. Iga tunnustatu saab preemiaks 13 200 krooni.



Kesklinna lasteaia esitasid hariduspreemiale lasteaia hoolekogu, Pärnu Kuninga tänava põhikooli hoolekogu ja Kuninga kooli direktor, riikliku eksami- ja kvalifikatsioonikeskuse sisehindamise nõunik Urve Krause.



“Rõõmu teeb see, et meid esitasid preemiale just kõige lähemad koostööpartnerid: lapsevanemad, kes usaldavad oma lapsed meie hoolde, ja kool, kes võtab meilt lapsed üle,” ütles Kesklinna lasteaia juhataja Maire Lulla.



“Meil olid sisehindamisel päris head tulemused ja lapsevanemad said selgema pildi, kuidas püstitame eesmärke, kuidas kavatseme nendeni jõuda ja mida soovime saavutada. Toetus teeb palju rõõmu ja innustab samas vaimus jätkama,” lisas Lulla.



Pärnu linna hariduspreemiate määramise eesmärk on tähtsustada õpetaja rolli, tunnustada Pärnu linna haridusasutusi ja pedagoogilisi töötajaid, kelle töö ja eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isiksusteks ning kelle tegevus on positiivselt mõjutanud haridusasutuste ja Pärnu linna arengut.



Tänukirjad ja preemiad antakse üle õpetajate päeva pidulikul üritusel 2. oktoobril kell 19 Pärnu kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles