Sotsid lükkasid IRLi ettepaneku tagasi

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Eile kogunenud Pärnu sotsiaaldemokraadid arutasid Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) ettepanekut leppida enne valimisi Pärnu võimalikus koalitsioonis kokku ja leidsid, et esmalt tuleb ära oodata valija otsus 18. oktoobril.


”Pärnu sotsiaaldemokraadid tänavad IRLi koostöökavatsuse eest, samas oleme veendunud, et koalitsiooni moodustamine ei saa toimuda enne valimisi. Meie eesmärk on viia ellu oma lubadused. Kellega ja mis mahus see õnnestub, näeme valija tahtel lähiajal,” ütles Pärnu linnapeakandidaat Epp Klooster.



Kloostri sõnul on IRL ja Toomas Kivimägi valimisliit neile programmilise ühisosa piires tervitatavad partnerid koalitsiooni moodustamiseks. Sotsiaaldemokraadid välistavad koostöö vaid Keskerakonna kui sobimatu poliitilise kultuuri kandjaga seni, kuni Pärnu keskerakondlaste eesotsas on korruptsioonisüüdistusega Mart Viisitamm, teatas Klooster.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles