GamePorti mängusaal võõrustab Pärnu lastekodu lapsi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kesklinnas asuv kaubanduskeskus Port Artur 2.
Pärnu kesklinnas asuv kaubanduskeskus Port Artur 2. Foto: Urmas Luik

Täna kell 15 külastavad GamePorti mängusaali Port Artur 2 kolmandal korrusel Pärnu lastekodu lapsed, kes saavad tasuta nautida sealseid mänge.


GamePorti omanik Ivo Orasmäe leiab, et niisuguste võimaluste pakkumine lastekodulastele on igati loomulik. Peale külastuspäevade korraldab GamePorti mängusaal võistlusi ja turniire, mida sealsed mängud väga hästi võimaldavad, järgmine toimub juba oktoobrikuus.



GamePorti mängusaalis saab nautida selliseid mänge nagu “Sega Rally 2”, “Silent Scope 2”, “Time Crisis 3” ja “Yukon Vulcan Air Hockey”.



“Sega Rally 2 Championship” on mäng rallisõbrale, kus saab kihutada radadel eri autodega nii üksinda kui koos sõbraga, et näha, kes ikkagi on tulevane Markko Märtin või Urmo Aava.



”Silent Scope 2” on tulistamismäng, kus võimalus panna proovile oma laskmisoskus. “Time Crisis 3” on samuti tulistamismäng. Seda saab mängida üksi ja koos sõbraga. Mängus on huvitav süžee ja selle lõpuni mängimine polegi nii lihtne, kui esmapilgul tundub.



“Yukon Vulcan Air Hockey” on lõbus ja huvitav seltskonnamäng ning suurt populaarsust võitnud kogu maailmas. Mängu eesmärk on litter vastase väravasse lüüa. Litter sõna otseses mõttes hõljub õhus ja peab olema osav, et talle pihta saada.



GamePorti mängusaal pakub ajaviidet nii noorele kui vanale. Mängusaal töötab 5. juunist Port Artur 2 kolmandal korrusel ja seda haldab GamePort OÜ


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles