Liu bussi aeg jääb muutmata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liu bussi aeg jääb muutmata.
Liu bussi aeg jääb muutmata. Foto: Urmas Luik

Esmaspäevast jääb muutmata Liust 6.15 väljuva bussi kellaaeg, kuigi AS Mulgi Reisid plaanis nihutada kohalike soovidest lähtudes aega veerand tundi hilisemaks ja teavitas bussikasutajaid sellest ajalehe vahendusel (vt PP 8.10).


Audru vallavalitsuse, Pärnu maavalitsuse ja bussiettevõtte esindajate arupidamisel otsustati, et liinil 43-4 ei saa hommikust väljumisaega muuta üksnes õpilaste järgi, vaid arvestada tuleb ka Pärnus töölkäijate vajadusega istuda ümber linnabussidele.



“Meremetsa ja Papsaare elurajooni elanike paremaks teenindamiseks mõeldakse oktoobri lõpuks välja sobivam liin, sellekohased läbirääkimised käivad,” ütles Audru vallavanem Margus Joonas.



Seni sõidab liin 43-4 vana sõiduplaani ja marsruudi järgi.



“Ühed tahavad oma lastele head, teised tööle jõuda,” nentis Pärnu maavalitsuse kui liini tellija esindaja, transpordinõunik Avo Rahu, rääkides Liu liinist. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles